Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris in het teken van Donald Duck voor 90e verjaardag

09-06-2024, 20.40 uur

Beeld: @ED92Magic, @DLPReport, @Cave0fWonders, @InsideDlpCastle

De 90e verjaardag van Donald Duck is vandaag uitgebreid gevierd in Disneyland Paris. Bezoekers van de Disney-parken konden nauwelijks om de jubilerende eend heen. Men had niet alleen gezorgd voor meet-and-greets op verschillende plekken, maar ook voor een speciale dansshow.

In het overdekte theater Videopolis, gelegen in parkdeel Discoveryland, stond vijf keer de muzikale voorstelling Donald's Surprise Birthday Party op het programma. Naast Donald stonden ook Disney-iconen Goofy, Max, Mickey, Minnie en Clarice op het podium. Ze verrasten de eend met een discofeestje.

The Ice Cream Company in Main Street U.S.A. serveerde Donald-ijsjes. Verder konden bezoekers bij meerdere horecagelegenheden terecht voor Donald Duck-koffie. Ter gelegenheid van de verjaardag verschenen eerder deze week al diverse bijpassende souvenirs, waaronder een tas die verkleurt in de zon.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be