Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland geeft abonnees 50 procent korting op vriendenticket

04-06-2024, 19.32 uur

Abonnementhouders van Walibi Holland mogen iemand meenemen voor de helft van de prijs. Het pretpark lanceert een nieuwe actie voor abonnees: Bring Your Friend. Met een kortingscode is het mogelijk om een ticket te bestellen voor de helft van het reguliere kassatarief.

In plaats van 43,50 euro kost een kaartje dan nog 21,75 euro. De toegangsbewijzen zijn geldig op elke openingsdag tot en met zondag 5 januari, met uitzondering van de Halloween Fright Nights. Walibi waarschuwt dat er een beperkt aantal Bring Your Friend-tickets beschikbaar is.

Abonnees ontvangen hun persoonsgebonden actiecode in hun mailbox. Het bestellen van een entreekaart kan op walibi.nl/verzilveren. De abonnementhouder moet wel aanwezig zijn bij het bezoek. "Dit kan worden gecontroleerd bij de ingang van het park", waarschuwt Walibi.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be