Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Politie hoopt dat bezoekers van Movie Park Germany deze man herkennen

04-06-2024, 18.01 uur

De Duitse politie is op zoek naar een man die onlangs een bezoek bracht aan Movie Park Germany. Hij wordt ervan verdacht een andere pretparkbezoeker bestolen te hebben. De diefstal vond al in maart plaats.

Omdat reguliere opsporingsmethodes niets opleverden, publiceren de autoriteiten nu een foto afkomstig van een bewakingscamera. Het is in Duitsland gebruikelijk om bij kleine vergrijpen uit privacyoverwegingen lang te wachten met het naar buiten brengen van beelden.

De man zou bij een attractie het heuptasje van een jonge vrouw meegenomen hebben. Dat gebeurde tijdens de seizoensstart van het Duitse filmpark op vrijdag 22 maart, tussen 15.40 en 15.50 uur.

Roodharige vrouw
Volgens ooggetuigen werd de persoon in kwestie vergezeld door een roodharige vrouw. Wie informatie heeft over de verdachte in kwestie, kan contact opnemen met de politie van Bottrop.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be