Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Kriebelweken in Julianatoren: pretpark verwelkomt reusachtige insecten

02-06-2024, 15.02 uur

Bezoekers van de Julianatoren in Apeldoorn kunnen deze maand reusachtige insecten ontdekken. In het Gelderse kinderpretpark vinden tot en met eind juni de zogenoemde Kriebelweken plaats, als onderdeel van voorjaarsevenement Het Grote Lentefestijn.

Verschillende enorme insecten hebben hun intrek genomen in het bosgebied achteraan het park. "Deze gigantische kriebelbeesten zijn niet alleen adembenemend om te zien, maar ze komen ook tot leven met beweging en geluid", laat de Julianatoren weten.

Kinderen kunnen een "educatieve zoektocht" doen. Verder presenteert Cas de Ranger de interactieve Kriebelkwis in het theater, samen met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin. Dezelfde insecten streken eerder neer in Burgers' Zoo en Avonturenboerderij Molenwaard. Julianatoren had in september vorig jaar nog dinosaurussen over de vloer.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be