Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Gigantisch muziekfestival PortAventura onverwachts geannuleerd

29-05-2024, 21.15 uur

Een groot muziekfestival in het Spaanse pretparkresort PortAventura World gaat niet door. Eigenlijk verwachtte de toeristische trekpleister in badplaats Salou 30.000 bezoekers tijdens het driedaagse muzikale evenement Boombastic Festival. Er zouden concerten plaatsvinden op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli, van 18.00 tot 03.00 uur.

Vandaag maakten de initiatiefnemers bekend dat het festival toch niet doorgaat. Er wordt gesproken over "organisatorische problemen" waar de betrokken partijen niets aan kunnen doen. Boombastic en PortAventura zeggen de tegenvaller te betreuren.

Mogelijk waren er gewoon niet genoeg tickets verkocht. Daarover zegt de organisatie niets. Het is de bedoeling om het festival alsnog te laten plaatsvinden in het voorjaar van 2025, al zijn er nog geen data geprikt. De officiële website én de festivalpagina op de site van PortAventura zijn volledig verwijderd.

Korting
Wie al kaartjes had aangeschaft, ontvangt het volledige bedrag terug. Bovendien krijgen klanten ter compensatie een gratis toegangsbewijs voor een ander Boombastic-festival en 20 procent korting op toegang en verblijf voor PortAventura.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be