Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet dvd van 15 euro gratis op internet

05-07-2014, 16.35 uur

Ouders die onlangs 15 euro hebben neergeteld voor een dvd van de tv-serie Raveleijn, hadden dat beter niet kunnen doen. Alle twaalf delen van de televisiereeks zijn vanaf deze zomer gratis te zien op YouTube.

De Efteling zet wekelijks een nieuwe aflevering online. "Met het gratis online aanbieden van de serie Raveleijn geeft de Efteling gehoor aan de groeiende vraag naar on-demand kijken en het beschikbaar stellen van haar content", zo luidt de uitleg.

Daar hebben de vaders en moeders die netjes betaalden voor de dvd vermoedelijk weinig boodschap aan. Geld terugvragen is geen optie: de Efteling stelt als voorwaarde dat dvd's waarvan de verpakking is geopend, niet geretourneerd mogen worden.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be