Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: repetities voor Te Land, Ter Zee En In De Lucht in de Efteling

26-05-2024, 20.58 uurBeeld: @EftopWielen, @stanstolwijk, @SirLANceI0t

De tv-opnames voor Te Land, Ter Zee En In De Lucht in de Efteling beginnen maandag pas, maar vandaag werd er al volop gerepeteerd. Daarbij gleden ook alvast enkele vaartuigen van de grote schans in de Aquanura-vijver. De bekende tv-show maakt in 2024 na dertien jaar een comeback, met vier afleveringen gepresenteerd door Ruben Nicolai.

Alle vier de afleveringen worden komende week opgenomen in de Efteling. Het gaat om de onderdelen Op Naar De Top, Tobbedansen, Snel Naar De Bel en Met Je As Over De Plas. Het onderdeel Duw 'm D'r Af is geschrapt. Nicolai was vandaag ook aanwezig bij de repetities. Hij zal gezelschap krijgen van Gerard Joling.

Rond het blauw-gele decor zijn meerdere camera's opgesteld, waaronder een gigantische kraancamera. Ook staat er een hijskraan, om vlotten uit het water te kunnen halen. Een informatiebord bij de vijver wijst passanten erop dat ze gefilmd kunnen worden. Wie de locatie betreedt, geeft EndemolShine toestemming om herkenbaar in beeld te komen.

Bijwonen
Op social media verschenen filmpjes van de repetities. Efteling-bezoekers kunnen de daadwerkelijke opnames gratis bijwonen op maandag 27 mei, dinsdag 28 mei, donderdag 30 mei en zondag 2 juni, tussen 12.00 en 17.00 uur. 's Avonds zal fonteinenspektakel Aquanura gewoon te zien zijn.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be