Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-film uit Fabula nu ook te zien in Thailand

22-05-2024, 12.37 uur

De film uit de Efteling-attractie Fabula wordt steeds minder uniek. Met de maker, de Britse animatiestudio Aardman, is afgesproken dat de productie ook op andere plekken vertoond mag worden. Zo dook The Bear and the Squirrel, zoals de internationale titel luidt, de afgelopen jaren al op in Engeland, Zwitserland en Frankrijk.

Ook in de Amerikaanse staten New York, Florida en Ohio is de 4D-film te zien. Aan dat lijstje kan nu Thailand toegevoegd worden. Een toerist kwam reclame voor Fabula tegen bij aquariumattractie Sea Life Bangkok Ocean World, gelegen in de Thaise hoofdstad.

Daar wordt The Bear and the Squirrel 4D Experience dagelijks vertoond tussen 11.00 en 19.00 uur. In de centrale hal van Sea Life komen ter promotie delen uit de film voorbij op een gigantisch scherm. Op de filmposter ernaast staat niet alleen de naam van Aardman, maar ook die van de Efteling.

PandaDroom
De Efteling opende Fabula eind 2019 als de opvolger van PandaDroom. Men heeft afgedwongen dat de film in principe alleen mag draaien op plekken die zich hemelsbreed minimaal 600 kilometer van Kaatsheuvel bevinden. Voor locaties die dichterbij liggen, moet de Efteling toestemming geven. Dat gebeurde bij Conny-Land in Zwitserland en Wookey Hole Caves in Engeland.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be