Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland introduceert nieuwe soundtrack bij attractie Spinning Vibe

26-05-2024, 18.28 uur

Walibi Holland heeft nóg een attractie voorzien van nieuwe muziek. Eerder deze week maakte Looopings melding van de vernieuwde soundtrack van achtbaan Speed of Sound. In hetzelfde themagebied Play Ground klinkt nu ook een ander deuntje bij de attractie Spinning Vibe.

Sinds 2019 was daar het nummer Club Neon van componist Bernd Schoenhart te horen. Dit seizoen werd die track vervangen door Watch The Sun van Max Bronco en James Kaleth, afkomstig van het album Tropical House uit 2017. Walibi haalde het nummer uit een openbare bibliotheek met stockmuziek, net als het geval was bij de muziek van Speed of Sound.

Watch The Sun is hier te beluisteren. Spinning Vibe opende in 2000 als Il Gladiatore. Het gaat om een attractie van het type magic, gebouwd door Huss Park Attractions. Dit jaar zorgde Walibi voor een make-over: in plaats van oranje met paars is de constructie nu blauw met roze. Ook werd een haventhema geïntroduceerd.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be