Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Directie Efteling inspecteert Engelse achtbaan

12-07-2014, 20.34 uur

Hoge piefen van de Efteling zijn vorige week naar een Engels pretpark geweest om daar een spectaculaire achtbaan te bekijken. De zestien jaar oude dive coaster Oblivion in Alton Towers vertoont veel gelijkenissen met de achtbaan die de Efteling volgend jaar zelf gaat openen.

"Ik sprak op mijn werk met een van de directieleden van de Efteling", vertelt een medewerker van het Engelse attractiepark op Facebook. "Hij bestudeerde de manier waarop Oblivion werkt in aanloop naar de opening van de nieuwe dive coaster in 2015. Wat hij zei klonk veelbelovend."

Naar verluidt hebben afgevaardigden uit Kaatsheuvel vooral gelet op de capaciteit van de attractie. Eerder bracht de Efteling-directie ook al een bezoek aan Heide-Park in Duitsland, waar eveneens een dive coaster staat.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be