Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parques Reunidos

Oeps: Walibi-achtbaan pontificaal op website eigenaar Attractiepark Slagharen

26-05-2024, 14.33 uur

De eigenaar van onder andere Attractiepark Slagharen heeft een bijzondere keuze gemaakt bij het ontwerpen van de officiële website. Op de nieuwe homepage van parkengroep Parques Reunidos prijkt pontificaal een foto van een rollercoaster van de concurrent, namelijk Speed of Sound in Walibi Holland.

Parques Reundios bezit naast Slagharen ook parken als Movie Park Germany, Bobbejaanland, Tropical Islands, Belantis, TusenFryd, Parque Warner Madrid, Parque de Atracciones de Madrid, Mirabilandia en Marineland Côte d'Azur. De Walibi-parken horen echter bij een andere groep, namelijk Compagnie des Alpes.

Toch wordt de boomerang coaster uit Walibi Holland in de schijnwerpers gezet op de voorpagina van parquesreunidos.com. De groep heeft sinds deze maand een nieuwe site. Vermoedelijk zocht de designer simpelweg op het woord 'rollercoaster', zonder te checken waar de attractie precies te vinden is.

Ontslagen
Dat is tot nu toe kennelijk niet opgevallen bij het management van Parques Reunidos. Op het hoofdkantoor van de groep in Madrid werden onlangs een groot aantal managers en directieleden ontslagen vanwege tegenvallende resultaten.

Meer Parques Reunidos
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be