Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-attractie Symbolica valt stil, bezoekers wandelen door decors

20-05-2024, 23.59 uurBeeld: @thijmen_vdo, @santefteling

De Efteling heeft vanmiddag de attractie Symbolica moeten ontruimen vanwege een technisch mankement. Bezoekers kregen vervolgens bij hoge uitzondering de kans om door de scènes te lopen, met de noodverlichting aan. Verschillende aanwezigen besloten die wandeling te filmen.

Rond 15.10 uur begon de darkride kuren te vertonen. De zogeheten Fantasievaarders kwamen regelmatig stil te staan. Sommige inzittenden konden zien hoe personeelsleden met de gondels meeliepen. Later viel de volledige attractie stil en volgde een evacuatie.

Wat er precies mankeerde, is niet duidelijk. Medewerkers deelden vip-tickets uit om bij een attractie naar keuze de wachtrij over te kunnen slaan. Ruim anderhalf uur later, om 16.45 uur, was het probleem verholpen en kon Symbolica heropend worden.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be