Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
TusenFryd

Massale vechtpartij met tientallen jongeren in Noors pretpark

20-05-2024, 13.55 uur

In het Noorse pretpark TussenFryd is een groot gevecht uitgebroken. Naar schatting veertig jongeren gingen eerder deze maand met elkaar op de vuist. Daarbij werd ook een mes gebruikt. Ooggetuigen melden dat de ruzie plaatsvond in de buurt van de attracties SpinSpider en SpaceShot.

De aanleiding is niet duidelijk. Tijdens het incident waren zo'n zesduizend bezoekers aanwezig in het park. Vanwege het massale gevecht kwamen zowel politiewagens als ambulances ter plaatse. Bovendien werd een politiehelikopter ingeschakeld. Het ging naar schatting om personen tussen 14 en 18 jaar.

Twee gewonden hebben zich ter plekke laten behandelen door medisch personeel. Zij hadden last van een bloedneus en een snee in het hoofd. Volgens de directie van TusenFryd was de situatie snel onder controle dankzij ingrijpen van de politie. Het zou daarom niet nodig zijn geweest om het park te sluiten.

Meer TusenFryd
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be