Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Nieuw buitengebied van Walibi-zwembad Aqualibi is af

24-05-2024, 15.48 uur

Bezoekers van Aqualibi, het overdekte zwemparadijs van Walibi Belgium, kunnen binnenkort ook ontspannen in de openlucht. Een nieuw buitengebied met een tuin en een terras is klaar om badgasten te ontvangen, zodra de weersomstandigheden het toelaten.

Aqualibi werd eind vorig jaar uitgebreid met vier nieuwe waterglijbanen: Pomakai, Wiki Wiki, Banzai en Waikiki. Een tweede fase van het bouwproject, met een ligweide en een half-overdekt terras naast restaurant Palm Beach, zou in het voorjaar volgen. Inmiddels zijn de werkzaamheden daar afgerond.

Er is ook een Beach Bar toegevoegd. Het waterpark gaat tot de start van de zomervakantie open op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Daarna zijn waterratten dagelijks welkom. Er moeten aparte tickets voor gekocht worden.







Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be