Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Fries attractiepark Duinen Zathe organiseert voor het eerst Halloween

17-05-2024, 19.41 uur

In het Friese familiepretpark Duinen Zathe wordt komend najaar voor het eerst Halloween gevierd. De trekpleister in Appelscha heeft dertien dagen in oktober en november omgedoopt tot Halloween Griezeldagen, bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. Men zorgt voor griezelige decoraties en activiteiten.

Kinderen mogen verkleed komen. "Daarnaast zullen er ook meerdere vriendelijke griezels door het park dwalen, klaar om met bezoekers op de foto te gaan", meldt Duinen Zathe. Over de rest van het programma komt later dit jaar meer informatie naar buiten.

De Halloween Griezeldagen vinden plaats op alle zaterdagen en zondagen in de periode van zaterdag 5 oktober en zondag 3 november, plus maandag 28 en woensdag 30 oktober en vrijdag 1 november. Het park hanteert dan het gebruikelijke all-inclusive-concept: eten en drinken is inbegrepen bij de entreeprijs.

Meer Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be