Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: dit wordt de 9 meter hoge arcadeboog van het Efteling Grand Hotel

16-05-2024, 15.03 uurBeeld: @Efttalk, @cindy_ve e.a.

In het entreegebied van de Efteling worden de contouren van een gigantische arcadeboog zichtbaar. Vanaf 2025 betreden Efteling-bezoekers het attractiepark via een 9 meter hoge en 16 meter brede boog, onderdeel van het nieuwe Efteling Grand Hotel.

De toekomstige doorgang is de afgelopen weken langzaam maar zeker verrezen. Nu wordt ook de constructie van de boog zichtbaar. Daarvoor zijn enorme stalen onderdelen bevestigd aan de achterzijde van het hotelgebouw. De Efteling beloofde eerder al "een indrukwekkende binnenkomst".

De kaartcontrole blijft op de huidige locatie in het Huis van de Vijf Zintuigen. Daarachter komt een groen plein te liggen, dat Eiland van de Vijf Zintuigen wordt genoemd. De boog in het nieuwe hotel, gelegen tussen het Sprookjesbos en de Aquanura-vijver, leidt het publiek straks richting de Pardoes Promenade.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be