Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Unieke blik op Efteling-bewoonster: zo zag je de stiefmoeder van Assepoester nog nooit

13-05-2024, 17.13 uurBeeld: @cindy_ve

Bijzondere foto's brengen een Efteling-bewoonster in beeld die normaal gesproken verborgen blijft voor publiek. Bij het sprookje van Assepoester in het Sprookjesbos tuurt de stiefmoeder uit het verhaal door een raam naar beneden. Doordat het glas enorm spiegelt, is ze echter slecht te zien.

Momenteel vinden onderhoudswerkzaamheden plaats bij het landhuis aan het Herautenplein. Daarbij werd het raam bij de pop tijdelijk geopend. Het gaf Efteling-fan Cindy Vervuren de gelegenheid om het personage te spotten zónder glas. Dat leverde een unieke aanblik op.

De stiefmoeder bewoont het landhuis al sinds de opening in 2009. Ze komt tevoorschijn achter een gordijn. Vervolgens houdt ze spiedend haar tuin in de gaten: haar hoofd beweegt heen en weer. Efteling-fans reageren verrast op de foto's, omdat de animatronic zeer gedetailleerd is uitgevoerd voor een figuur dat doorgaans nauwelijks zichtbaar is.

Fraai aangekleed
"Dit wist ik niet eens", reageert ene Jermo op X. "Nooit eerder gezien", aldus Carl. "Zo mag dat van mij wel blijven, kun je haar tenminste zien", zegt een ander. Dennis noemt de stiefmoeder "heel fraai aangekleed". "Wat een details joh, erg stoer!"

Roja: "Jammer dat deze animatronic normaal zo slecht te zien is!" Friso Geerlings heeft een oplossing bedacht. "Ze zouden er van dat ontspiegelde museumglas in moeten zetten. En een sterker lampje erop binnen, dat zou flink schelen!"

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be