Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Buitenlandse tiktokker kraakt Diergaarde Blijdorp af: 'Alles was heel vies, dieren leken ongelukkig'

12-05-2024, 17.29 uurBeeld: @simonaland_

Een tiktokkende expat is niet gecharmeerd van Diergaarde Blijdorp. Ene Simona bracht onlangs een bezoek aan de Rotterdamse dierentuin. Na afloop nam ze een klaagvideo op voor TikTok, waarin ze felle kritiek uit op het park. De beelden zijn tot nu toe zo'n 20.000 keer bekeken.

De klaagster woont al ruim tien jaar in Nederland. In haar filmpjes spreekt ze Engels. "Als het had gekund, had ik waarschijnlijk mijn geld teruggevraagd", aldus de vrouw. Ze noemt Blijdorp "heel erg duur". Het park vraagt online 27,50 euro voor een entreebewijs voor volwassenen en 22,50 euro voor kinderen.

Maar wat Simona het meest tegen de borst stuitte, was 10 euro parkeergeld. "Dat vind ik absurd. Parkeren zou gratis moeten zijn." Eenmaal binnen stapelden de teleurstellingen zich op. "Veel reguliere verblijven waren gesloten. Er stonden hekken in zó veel delen van het park, dat was vervelend."

Helft van het product
De vrouw somt vervolgens op wat er allemaal ontbrak. "Ik snap dat renovaties en werkzaamheden noodzakelijk zijn, maar ik vind niet dat je de volledige prijs kan vragen als je de helft van het product aanbiedt." Wat wel open was, viel ook niet in de smaak.

"Alles was heel erg vies en de dieren leken gewoon verdrietig en ongelukkig." Al met al was de expat "behoorlijk teleurgesteld". "Volgende keer ga ik wel gewoon naar Artis", schrijft ze in de reacties bij de video. Daar kost parkeren 16 euro per dag.Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be