Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde

Bellewaerde Park krijgt problemen niet onder controle: Amazonia blijft dicht

10-05-2024, 18.42 uur

Het is Bellewaerde Park nog niet gelukt om een oplossing te vinden voor de problemen bij de nieuwe waterattractie Amazonia. De sluiting van de waterbaan is opnieuw met enkele dagen verlengd. Op de Bellewaerde-site stond tot vandaag dat Amazonia tot en met vrijdag 10 mei buiten gebruik zou zijn.

Nu valt er te lezen dat de attractie tot en met zondag 12 mei niet zal functioneren. De boodschap is alleen te vinden op de attractiepagina van Amazonia; de sluiting wordt niet vermeld op de homepage, de openingskalender en de pagina met alle nieuwigheden in seizoen 2024.

Ook in de ticketshop en in de officiële Bellewaerde-app zwijgt men de problemen bij Amazonia dood. Via social media heeft het familiepretpark in Ieper er eveneens niet over gecommuniceerd. De attractie van fabrikant Intamin is inmiddels al tien dagen dicht.

Stootkussens
Sindsdien wordt gewerkt op de enorme schans waar boten overheen glijden. Daar volgen vaartuigen kennelijk niet de goede curve. Nadat eerder al een langwerpige afscheiding met houten planken verscheen, haalden technici gisteren stootkussens tevoorschijn.

Meer Bellewaerde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be