Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Bekende pretparkfans komen 9 juni naar YouTube-dag in Toverland

12-05-2024, 14.42 uur

Toverland heeft enkele bekendheden uit de pretparkwereld uitgenodigd voor een speciale YouTube-dag. Tijdens het evenement YoutubersxToverland op zondag 9 juni zijn verschillende vloggers en influencers te gast in het attractiepark. 's Ochtends krijgen bezoekers ook de kans om hun pretparkhelden tegen het lijf te lopen.

Het gaat om creatievelingen met eigen pretparkkanalen op YouTube, Instagram en TikTok: Efteling-vlogger Bart Baan, Fouad Mansveld van Thrillstastic, Vincent Bouritius van DavincstyleGames, Hessel Broekhuis van HessTag en Myrthe Veth en Emile Vierus van de talkshow Themepark Late Night.

Ze krijgen op 9 juni hun eigen Theme Park Fan Corner toegewezen. De videomakers verschijnen op het strand naast horecapunt Solaris, gelegen in entreegebied Port Laguna.

Sterre Koning
In de rest van het park maken onder andere Emma Keuven, Steven Kazàn, Sam Kierkels en Sterre Koning hun opwachting. Alle activiteiten zijn inbegrepen bij een regulier entreebewijs of abonnement.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be