Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland serveert aankomend weekend speciale Frikandonut

03-06-2024, 17.01 uur

In Toverland is komend weekend een bijzondere lekkernij verkrijgbaar. Tijdens een YouTube-evenement op zondag 9 juni serveert het Limburgse attractiepark op verschillende plekken de Frikandonut Speciaal: een frikandel speciaal geserveerd op een geglazuurde donut, voor 7,25 euro.

Toverland ontwikkelde de snack in samenwerking met influencer Terrie Eisinger. Zij staat op TikTok bekend als de Frikandellenkoningin, dankzij video's waarin ze frikandellen in allerlei soorten en maten uitprobeert.

"Onze horeca-afdeling is op basis van de YouTube-video's van Terrieke op zoek gegaan naar een creatief concept dat we samen met haar konden presenteren aan onze gasten", zegt een voorlichtster erover. Zo ontstond de Frikandonut. "We hebben hem zelf stiekem al geproefd en we kunnen vast verklappen dat-ie erg lekker is."

Speciaalgarnering
Aan de geglazuurde donut voegt men reepjes frikandel, speciaalgarnering - ui, mayonaise en curry - en sla toe. "Het beste van twee werelden", staat op de Toverland-site. Wie het aandurft, kan terecht bij de horecalocaties Manaña, Katara Plaza en Smouldering Roast. Tussen 13.00 en 14.00 uur is de Brabantse TikTok-ster te ontmoeten bij Manaña in entreegebied Port Laguna.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be