Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Kind (3) overleden na ongeval op parkeerplaats Walibi Belgium

08-05-2024, 12.19 uur

Op de parkeerplaats van Walibi Belgium is dinsdagmiddag een 3-jarig kind aangereden door een auto. Het slachtoffer overleefde het ongeluk niet. Hij stierf bij aankomst in het ziekenhuis, meldt justitie in Waals-Brabant.

De peuter liep rond 17.20 uur over het parkeerterrein samen met zijn gezinsleden; zijn ouders en zijn 11-jarige broer. Daar werd hij plotseling geraakt door een wagen. Bij de 41-jarige bestuurder uit de Waalse provincie Namen is een alcoholtest gedaan. Het resultaat was negatief.

Het gezin is afkomstig uit La Bruyère, een gemeente in Namen. Het Openbaar Ministerie heeft een juridisch deskundige en een forensisch arts ingeschakeld. Walibi was dinsdag geopend tot 18.00 uur. Parkdirecteur Jean-Christophe Parent laat weten "diep bedroefd" te zijn.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be