Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris vraagt bezoekers weg te blijven als Studios Park te druk wordt

07-05-2024, 18.54 uurBeeld: @Cave0fWonders

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen het Walt Disney Studios Park op sommige momenten beter mijden. Werkzaamheden hebben een negatieve invloed op de capaciteit: de laatste tijd is het park regelmatig helemaal vol.

Dat heeft met name te maken met de infrastructuur en niet zozeer met de wachttijden voor de attracties. Meerdere paden en pleinen zijn afgesloten met bouwhekken. Ook de overdekte boulevard Studio 1 is het komende jaar dicht. Als er te veel mensen binnengelaten worden, slibben de wegen van het Studios Park dicht.

Er is een speciaal informatiebord ontwikkeld dat voorbijgangers wijst op de grote drukte. "Park vol", valt te lezen op het tweetalige bord, vastgemaakt aan een dranghek. "We adviseren je om een bezoek te brengen aan het Disneyland Park." Dat park kan de toestroom tot nu toe wél aan.

Ticket
Om naast het Walt Disney Studios Park ook het Disneyland Park te kunnen bezoeken, is wel een ticket benodigd voor beide parken. Er bestaan ook toegangsbewijzen voor slechts één van de twee locaties. Abonnementhouders mogen standaard naar beide parken.

Afgelopen zomer kwam Disneyland al met een opvallend advies voor het publiek, namelijk om het Studios Park tot 15.00 uur links te laten liggen. Ook dat had te maken met grote drukte in de ochtend en voormiddag.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be