Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris gooit entertainmentprogramma om: parade in de ochtend, dansshow in de avond

25-05-2024, 16.51 uur

Het entertainmentprogramma van Disneyland Paris wordt komende zomer omgegooid. Daardoor kunnen bezoekers binnenkort ook 's avonds kijken naar entertainmentacts in het Disneyland Park. Dansshow A Million Splashes of Colour is nu nog 's ochtends en 's middags te zien.

Vanaf zaterdag 1 juni start A Million Splashes of Colour om 14.00, 15.25, 17.50 en 19.05 uur. Dat heeft ook gevolgen voor de dagelijkse parade Disney Stars on Parade, die nu nog dagelijks om 17.30 uur voorbijkomt. Vanaf 1 juni is de parade 's ochtends te zien, namelijk om 11.30 uur.

A Million Splashes of Colour draait om een medley van tientallen Disney-hits, met paradewagens en een dansvoorstelling op het plein voor het kasteel van Doornroosje. Het is de spirituele opvolger van Dream and Shine Brighter, de show die in 2022 en 2023 werd opgevoerd vanwege het dertigjarig jubileum van het resort. Stars on Parade stamt uit 2017.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be