Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland sluit achtbaan Condor vanwege technisch mankement

04-05-2024, 18.24 uurBeeld: @yrexperienceg

Walibi Holland moet tot nader order een achtbaan missen. De beruchte Condor is sinds deze week buiten gebruik. Het pretpark weet nog niet wanneer de suspended coaster weer zal draaien. Een woordvoerder spreekt over "een technisch mankement".

Het is de vraag hoeveel Walibi-bezoekers zullen balen van de onverwachte sluiting: Condor behoort niet bepaald tot de publieksfavorieten. De hangende achtbaan uit 1994 staat bekend om behoorlijk pijnlijke ritten. Bij hoge temperaturen gaat de attractie regelmatig dicht, omdat de ervaring dan te oncomfortabel wordt.

Condor verscheen donderdag op een pagina op de Walibi-website met "attracties die voor langere tijd gesloten zijn". Op dezelfde lijst staat ook hoedenmolen Los Sombreros, die dit seizoen nog niet open is geweest wegens een technisch probleem.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be