Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Eerste hints over nieuwe attractie Bobbejaanland

29-06-2014, 13.32 uur

De directeur van Bobbejaanland heeft voor het eerst iets losgelaten over de nieuwe attractie die in 2015 moet openen. Volgens Roland Kleve krijgt het pretpark voor het eerst een ride met een zeer uitgebreid achtergrondverhaal.

"We gaan de bezoeker heel erg in een verhaal trekken. Dat hebben we tot nu toe in die mate niet gedaan", zegt Roland in gesprek met pretparkpodcast OiP.

De nieuwigheid in Bobbejaanland wordt in ieder geval geen achtbaan, bevestigt de directeur. Hij noemt de nieuwe attractie van zusterpark Movie Park Germany, een nieuw soort 3D-simulator, als vergelijkingsmateriaal. "Dat is een goed voorbeeld van een beleving die voor een groot publiek de moeite waard is."

Na de zomer maakt Bobbejaanland voor het eerst meer informatie bekend. Voor de bouw kan beginnen, moet de gesloten thrillride Fly Away eerst het veld ruimen. Het afbreken van de molen zou eigenlijk in juli gebeuren, maar is nu uitgesteld tot de eerste week van augustus.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be