Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Dit is de nieuwe algemeen directeur van Attractiepark Slagharen

02-05-2024, 15.06 uur

De nieuwe algemeen directeur van Attractie- en Vakantiepark Slagharen is afkomstig uit de recreatiebranche. Sander de Haas wordt de opvolger van Dave Storm, die onlangs moest vertrekken. Dat maakt het Overijsselse pretparkresort vandaag bekend aan het personeel.

De Haas werkte de afgelopen dertien jaar voor Landal GreenParks. Hij was achtereenvolgens parkmanager, regiomanager en - sinds februari 2024 - regionaal operationeel manager. Eerder werkte hij ruim zes jaar als manager bij Postillion Hotel Arnhem, dat destijds Mercure Hotel heette.

Afgelopen week opende Slagharen een uitbreiding van het vakantiepark. Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan de aanleg van een nieuwe camping, die in 2025 af moet zijn. Verder zijn er al jaren wensen voor nieuwe attracties, tot nu toe zonder resultaat.

Verandertrajecten
De Haas, die nog geen ervaring heeft in de wereld van attractieparken, start op donderdag 9 mei. Tot zaterdag 1 juni werkt hij twee dagen per week, daarna fulltime. Op zijn LinkedIn-profiel noemt de nieuwe Slagharen-directeur zichzelf een "operationeel professional". "Constant op zoek naar verbeteringen, meenemen van teams in verandertrajecten, strategiebouwer, focus op de gast en resultaat."

De rest van het managementteam bestaat uit financieel manager Erwin Westerveld, personeelsmanager Chantal van Loon, marketingmanager Erik Veenstra, operationeel manager Anouk Peters, merchandisemanager Janine Sloots, technisch manager Thomas Mulder en interim-horecamanager Betty-Carien van den Esker.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be