Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisexploitanten loven beloning van 10.000 euro uit na diefstal

02-05-2024, 13.43 uur

Twee Duitse kermisexploitanten zitten in zak en as. Dirk en Manuela Löffelhardt, eigenaren van de spectaculaire attractie Ghost Rider, zijn het slachtoffer geworden van een brutale diefstal. Op Facebook beschrijven ze dat een criminelen verschillende onderdelen hebben meegenomen.

Dat gebeurde in de stad Schwerte, staat in het bericht. "We zijn bestolen op ons afgesloten perceel in Schwerte." 250 meter aan aansluitkabels verdween. Ook alle vloerbodems werden meegenomen. "Misschien heeft iemand iets aangeboden gekregen."

De familie Löffelhardt hoopt op informatie die leidt naar de daders. "We loven een beloning van 10.000 euro uit voor aanwijzingen die zorgen voor de oplossing." De Facebook-oproep is al honderden keren gedeeld, tot nu toe zonder concreet resultaat.

Snelheidsmolen
Ghost Rider is een spectaculaire snelheidsmolen van de Duitse fabrikant Huss. De attractie bestaat uit een draaischijf met vier draaiende pilaren, waar steeds vier heen en weer schommelende gondels aan bevestigd zijn. In totaal is er plek voor 32 personen. Tijdens de rit kunnen de stoelen over de kop vliegen.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be