Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Efteling promoot Danse Macabre met enorm reclamebord: 'Nieuw spookspektakel'

02-05-2024, 16.09 uurBeeld: @Coshira_

Efteling-bezoekers kunnen niet meer om de nieuwe attractie Danse Macabre heen. Bij de uitgang van het parkeerterrein is een gigantisch reclamebord neergezet om de toevoeging te promoten. Het bord verscheen bij de slagbomen richting de Europalaan.

Eerder prijkte daar een reclame voor overnachtingen. Nu zien automobilisten die huiswaarts keren het herkenbare logo van Danse Macabre. Bij gebrek aan fotomateriaal gebruikte men een tekening van het exterieur van de vervallen abdij, onthuld in maart vorig jaar.

"Nieuw spookspektakel", staat eronder, gevolgd door vertalingen in het Engels, Duits en Frans. Er is nog geen openingsdatum bekend: de Efteling geeft op het bord aan dat Danse Macabre toegankelijk zal zijn vanaf "najaar 2024". Dat is ergens tussen 22 september en 21 december.

Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be