Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Hotelgasten Europa-Park krijgen voorrang bij nieuwe achtbaan: tien minuten eerder toegang

01-05-2024, 23.57 uurBeeld: Europa-Park Photos

Wie slaapt in een themahotel van Europa-Park krijgt voorrang bij de nieuwe achtbaan Voltron Nevera. Het Duitse attractiepark is dagelijks toegankelijk vanaf 09.00 uur. Hotelgasten mogen echter al om 08.50 uur het Kroatische themagebied betreden.

Daardoor kunnen zij de rij van de attractie eerder betreden dan de rest van de bezoekers. Dat kan een significant voordeel opleveren: de wachttijd voor Voltron loopt regelmatig op tot anderhalf tot twee uur.

De mededeling staat in drie talen op klapborden in het park. Europa-Park heeft zes themahotels: Bell Rock, Castillo Alcazar, Colosseo, El Andaluz, Krønasår en Santa Isabel.

Tijdelijk
Voltron Nevera is momenteel de populairste attractie van het park. De multi-launch coaster, met vier lanceringen en zeven inversies, ging afgelopen vrijdag open. Om de drukte in goede banen te leiden, is er dit seizoen tijdelijk een extra wachtrij op het terrein van halloween-evenement Traumatica.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be