Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Theaterzaal in Plopsaland heet voortaan Studio 100 Theater

27-04-2024, 13.25 uur

De grote theaterzaal in Plopsaland De Panne krijgt een nieuwe naam. Bij de opening in 2013 heette de locatie simpelweg Plopsa Theater. Tussen 2019 en 2023 werd de term Proximus Theater gebruikt, naar aanleiding van een sponsordeal. Die commerciële samenwerking liep eind vorig jaar af.

Sindsdien hanteerde men in officiële marketinguitingen weer de titel Plopsa Theater. Nu is een definitieve naam gekozen: Studio 100 Theater De Panne. Binnenkort wordt het officiële logo onthuld, meldt een Plopsa-woordvoerster aan Looopings. De naam prijkt al wel op vlaggen met reclame voor de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje.

Het Studio 100 Theater is onderdeel van Plopsa Resort Belgian Coast, samen met attractiepark Plopsaland De Panne, waterpark Plopsaqua De Panne, Plopsa Hotel Belgian Coast, Plopsa Camping Belgian Coast en Plopsa Village Belgian Coast. Het laatstgenoemde vakantiepark gaat in december 2024 open.

Studio 100 Festival
Studio 100, het moederbedrijf van de Plopsa Group, heeft sinds een directiewissel een stevige vinger in de pap in Plopsaland. Directeuren Gert Verhulst en Hans Bourlon bemoeien zich een stuk intensiever met de pretparktak. Onlangs werd al het Studio 100 Festival gelanceerd, een project waar Verhulst zich persoonlijk voor inzette.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be