Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn combineert lintjesregen en officiële opening achtbaan

27-04-2024, 11.11 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft de officiële opening van de nieuwe achtbaan RidderStrijd gecombineerd met een bijzonder moment. De jaarlijkse lintjesregen in de gemeente Hellendoorn werd vrijdag gehouden in het Overijsselse pretpark. Burgemeester Jorrit Eijbersen reikte er vijftien koninklijke onderscheidingen uit.

Twaalf inwoners werden Lid in de Orde van Oranje-Nassau, drie kregen de titel Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hellendoorn-personage Kareltje de Kok zocht de nietsvermoedende betrokkenen 's ochtends op samen met de burgemeester. Vervolgens zijn de decorandi naar het Gouden Theater Paleis van het attractiepark gebracht.

Daar werden ze in het zonnetje gezet. Uiteindelijk trokken de kersverse 'ridders' naar de spinning coaster voor een openingshandeling en een ritje. De openingsshow bestond uit kort vuurwerk en speeches van parkdirecteur Rens-Jan van Vliet en burgemeester Eijbersen.

Sneller
Daarbij waren ook Hellendoorn-figuren aanwezig: Kareltje en Jasmijn, Roger de Avonturier, Baba en Bella en de vier Ridderstrijd-ridders Boudewijn der Blauwhof, Gijsbert te Groenveld, Petronella van Paarse en Olaf van Oranje. Overigens was de achtbaan al operationeel sinds zaterdag 30 maart. Dankzij modificaties tollen de voertuigen nu sneller dan in de testfase.Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be