Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: dit is komend jaar de ingang van het Studios Park in Disneyland Paris

25-04-2024, 21.34 uur

De ingang van het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris is rigoureus aangepast. Door de sluiting van Studio 1 moeten bezoekers voorlopig om de overdekte boulevard heen lopen. Er is een tijdelijke route aangelegd vanaf het entreeplein, links van het bouwwerk.

Studio 1 wordt de komende maanden omgebouwd tot World Premiere, een hal in de stijl van een glamoureuze filmpremière in Hollywood. In de tussentijd wandelen bezoekers over een tweebaans asfaltweg tussen de bouwschuttingen naar het grote plein in parkdeel Production Courtyart.

Daar bevinden zich het Studio Theater en Studio D. Op de schuttingen staan speciale kunstwerken, gemaakt met behulp van foto's van bezoekers en medewerkers. Verder hangen er posters in de stijl van Pixar-animatiefilm Cars, met de tekst "alsjeblieft rechts aanhouden".

Goofy
Een meet-and-greet-locatie met Goofy in zijn regisseursoutfit bij de entree is weggehaald om de doorstroming te bevorderen. Het Disney-figuur loopt nu rond in de buurt van het Studio Theater.

De verbouwing gaat ongeveer een jaar duren. Ondertussen vinden ook werkzaamheden plaats aan de andere kant van het park, waar onder andere een groot meer, een promenade met een Rapunzel-attractie en een Frozen-themawereld gerealiseerd worden. Als die projecten zijn afgerond, verandert de naam van het Studios Park in Disney Adventure World.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be