Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

T-shirts, truien en petten: nieuwe souvenirlijn Avonturenpark Hellendoorn

25-04-2024, 22.34 uur

Het souveniraanbod van Avonturenpark Hellendoorn is vernieuwd. In de grote winkel van het Overijsselse pretpark zijn sinds kort nieuwe T-shirts, truien, vesten en petten verkrijgbaar, voor zowel kinderen als volwassenen. Er is gekozen voor moderne varianten op het Hellendoorn-logo.

Zo zien we ontwerpen in de stijl van een Amerikaanse highschool, met de letter H of de afkorting AH. Er bestaat ook een design met bloemen en de naam van het park. Het jaartal 1978 komt meermaals terug. Avonturenpark Hellendoorn opende officieel in 1936 onder de naam De Elf Provinciën, maar de huidige naam stamt uit '78.

Er zijn shirts vanaf 19,95 euro. Een trui kost 42,95 euro. Verder biedt Hellendoorn nieuwe knuffels aan in verschillende vormen, voor 5,95 tot 9,95 euro. Ze werden gebaseerd op parkmascottes Baba en Bella. Ook nieuw zijn waterflessen van 12,95 euro.

Jelly Belly
Tegelijkertijd met de introductie van de souvenirlijn richt men de winkel opnieuw in, vertelt een woordvoerder aan Looopings. Een wand met schepsnoep is ingeruild voor Jelly Belly-snoep. Afgelopen winter begon het Avonturenpark al met het opknappen van het exterieur.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be