Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Veel kritiek op Slagharen-film van De Bellinga's: 'Verschrikkelijke mensen'

24-04-2024, 21.57 uur

Dat Attractiepark Slagharen in zee gaat met vlogfamilie De Bellinga's wordt met weinig enthousiasme onthaald. De bekende youtubers nemen in het pretpark een speelfilm op: Pretpark Op Stelten. Op social media reageren Slagharen-fans verontwaardigd en boos. Zij snappen niet dat het park zich wil associeren met de controversiële types.

De Bellinga's liggen regelmatig onder vuur omdat hun kinderen voortdurend een belangrijke rol spelen in hun video's. Daar wordt veel geld mee verdiend: het in beeld brengen van de kroost is een lucratief businessmodel. Kinderarbeid, vinden critici. Koters Luan, Lucilla, Luxy en Lucius groeien bovendien op zonder veel privacy.

"Verschrikkelijke mensen, dat is toch geen reclame voor je park?", schrijft Alice Bisschop in de Facebook-groep Slagharen Vroeger en Nu. "Moet je niet willen als pretpark zijnde", vindt John Luck. Manuela Nengerman sluit zich daarbij aan. "Deze familie buit kinderen uit."

Slechte reclame
"Slechte reclame", concludeert Martina Dijkstra. "Verschrikkelijke familie", sneert Marquerita Galera. "Slecht voorbeeld voor de kids." Mark Rozema vond de vloggers vroeger nog wel leuk. "Laatste jaren zijn ze verwaande, verschrikkelijke mensen."

Het is de kenners ook opgevallen dat De Bellinga's in hun Slagharen-vlog twee honden bij zich hebben in een vakantiehuisje. Dat is tegen de regels van het vakantiepark. "Maar deze familie heeft sowieso lak aan regels", concludeert Marlies Bosch. Leo Schut: "Ik snap niet dat Slagharen hieraan meewerkt."

Opnames
Pretpark Op Stelten draait vanaf woensdag 10 juli in de bioscoop. Wanneer de opnames in het attractiepark precies plaatsvinden, is niet duidelijk. Slagharen heeft er zelf nog niets over bekendgemaakt.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be