Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Hemelrijk

Dino's op bezoek in Brabants pretpark BillyBird

01-05-2024, 14.08 uur

In het Brabantse attractiepark BillyBird zijn dino's opgedoken. Tijdens de meivakantie - tot en met zondag 5 mei - vindt in het recreatiepark in Volkel een nieuw evenement plaats: de Oervalleidagen. Negen dagen lang zijn er dagelijks twee voorstellingen én meerdere meet-and-greets met dino's.

De acts worden verzorgd door Van 't Ende Producties. Toeschouwers van de Dino Experience Liveshow zijn onder andere getuige van de geboorte van een babydino. Ook staan ze oog in oog met verschillende grotere dinosoorten. De show start om 12.00 en 14.30 uur.

Een voorlichter benadrukt dat de dino's niet eng zijn voor kinderen. "Ze kunnen wel als spannend worden ervaren. De professionele acteurs houden hier natuurlijk rekening mee." De prehistorische dieren komen alleen voor in de Oervallei, het BillyBird-gebied waar bijvoorbeeld een Fossielenspeeltuin te vinden is. De rest van het park blijft dinovrij.

Theaterweek
BillyBird Park Hemelrijk is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. In de meivakantie presenteerde de trekpleister de afgelopen jaren de Theaterweek. Nu werd gekozen voor een totaal ander thema. "We willen onze gasten en leden continu blijven verrassen", zegt de woordvoerder.

Meer BillyBird Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be