Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Foto's: Duinrell in het teken van bekende youtubers tijdens fandag

22-04-2024, 19.06 uurBeeld: Ferdy Damman

Duinrell heeft afgelopen weekend een fan-evenement van twee bekende Nederlandse youtubers gehuisvest. Het Wassenaarse attractiepark was op zondag het decor van de eerste editie van De Fandag van Rutger, Thomas & Paco. Op veel plekken kwamen bezoekers bijpassende decoraties tegen.

Youtubers Rutger Vink en Thomas van Grinsven gaven vijf keer een uitverkochte show met een vragensessie in het Zomertheater, dat voor de gelegenheid was omgedoopt tot Q&A Theater. De presentatie was in handen van Duinrell-tiktokker Eduard 'Ed' Verbaarschot.

Om 16.00 uur stond nog een uitzwaaimoment op het programma, bij de Speeltuin. Verder zorgde Duinrell voor een fanshop, een fotocabine, een kleurhoek en een speurtocht met letters. Het park was geopend van 10.00 tot 17.00 uur, het Tikibad bleef toegankelijk tot 22.00 uur.

Hond
Vink en Van Grinsven hebben respectievelijk 1,13 miljoen en 1,03 miljoen abonnees op hun YouTube-kanalen Furtjuh en Gewoon Thomas. Paco is de naam van de hond van het koppel. Het dier speelt een belangrijke rol in het kinderboek Het Pretpark, dat de heren vorig jaar uitgaven. Tijdens de fandag was de hond niet aanwezig.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be