Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

6 graden in april: trein van Toverland-achtbaan loopt vast

20-04-2024, 15.40 uur

Toverland-rollercoaster Booster Bike is vandaag vastgelopen tijdens een testronde. De oorzaak: de uitzonderlijk lage temperatuur voor de tijd van het jaar. Het was vanochtend 6 graden in het Noord-Limburgse attractiepark. Voor de motorachtbaan was dat te koud om het parcours af te maken.

De Booster Bike heeft twee treinen, waarvan er steeds één op de baan staat. Eerder deze week is de trein gewisseld. "De huidige trein is helemaal onderhouden en heeft gisteren de eerste testrondjes gedraaid", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

"Vanochtend is de trein bij het opstarten helaas niet rondgekomen, door de kou." Medewerkers van Toverland gaan de trein terugtrekken richting het station, in de hoop dat de lanceerachtbaan morgen weer operationeel zal zijn. Naast de Booster Bike is momenteel ook parachutetoren Dragonwatch nog dicht.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be