Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Belgische dierentuin Pairi Daiza maakt voor het eerst reclame in Nederland

09-07-2024, 16.25 uur

Eén van de meest geliefde dierentuinen in Europa opent de jacht op het Nederlandse publiek. Het Belgische dierenpark Pairi Daiza maakt deze maand voor het eerst reclame in Nederland. Onder het motto "Zoveel liefde, zo dichtbij" startte de trekpleister een online campagne voor de zuidelijke provincies.

Banners en videoadvertenties zijn te zien via Instagram, Facebook en het Google Ads-netwerk. Daarvoor ging Pairi Daiza een samenwerking aan met het Nederlandse bureau Red Online Marketing, dat eerder al werkte voor bijvoorbeeld Duinrell, DierenPark Amersfoort, Van Hoorne Studios, Zoover en de ANWB.

"Na dertig jaar kiest Pairi Daiza er voor het eerst voor om concreet te investeren in zichtbaarheid in Nederland", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Met onze allereerste Nederlandse campagne willen we ons unieke karakter benadrukken."

Twee uur
Het park in Brugelette staat bekend om rijkelijk gedecoreerde verblijven met authentieke elementen en unieke verblijfsaccommodaties, tussen de dieren. Vanaf Tilburg en Eindhoven zitten bezoekers zo'n twee uur in de auto.

Red Online Marketing is vereerd Pairi Daiza te mogen helpen met het vergroten van het bereik in Nederland, zegt eigenaar Roy Platje. "Binnen de dierentuin- en dagattractiewereld is het park al zeer bekend, ik denk dat veel fans Pairi Daiza op hun bucketlist hebben staan." Bij het grote publiek heeft men echter nog een lange weg te gaan.

Geweldige plannen
"En dat is erg jammer: in onze ogen is dit het mooiste dierenpark van Europa, met geweldige plannen voor de toekomst. Ook op het gebied van toeristisch verblijf." Pairi Daiza werkt momenteel aan de grootste tropische kas ter wereld, waar men straks ook kan overnachten. Daarnaast moet een overdekt waterpark verrijzen.

Pairi Daiza staat deze zomer in het teken van het festival Les Estivales. Tussen 12 juli en 18 augustus blijft het park op vrijdagen en zaterdagen geopend tot 23.00 uur. Ook op zondag 21 juli en zondag 18 augustus vindt het evenement plaats. Op het programma staan extra acts en culturele activiteiten, met 213 artiesten uit binnen- en buitenland verspreid over zestien podia.Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be