Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Zo'n 100.000 euro schade bij inbraak in Plopsa's Holiday Park

18-04-2024, 21.35 uurBeeld: Trioxo

Het Duitse Plopsa-pretpark Holiday Park Germany is het slachtoffer geworden van een inbraak. In de nacht van dinsdag 16 april hebben twee gemaskerde personen zich met geweld toegang verschaft tot het attractiepark in deelstaat Rijnland-Palts. Dat meldt de regionale politie.

De criminelen braken tussen 00.27 en 03.30 uur rolluiken, verkooplocaties, kassa's, drankautomaten en spelautomaten open. Ook werden verschillende Amazon-tegoedbonnen en een Nintendo-gameconsole gestolen.

De daders konden ongestoord hun gang gaan: ze zijn niet op heterdaad betrapt. Het is niet duidelijk of er beveiligingspersoneel aanwezig was. De totale schade bedraagt naar schatting 100.000 euro. Op dit moment zoekt de recherche naar getuigen of andere mensen die meer weten over het misdrijf.

Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be