Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: de fontein van Walibi praat en spuit weer

17-04-2024, 14.47 uur

De pratende fontein van Walibi Holland is weer tot leven gekomen. Het pretpark gaf het bekende object afgelopen winter een nieuw uiterlijk: voortaan oogt de fontein als een soort robot, met twee verschillende ogen, lampen als oren en kabels als haar. Tot vandaag bleef de blikvanger stil.

Tweeënhalve week na de seizoensstart komt er weer water én geluid uit. Bezoekers kunnen dagelijks een praatje maken met de fontein, net als voorheen. Uit de ogen, mond, neus en haren van de robot spuiten waterstralen, net als uit de pilaar waar het gezicht aan bevestigd is. Daar is ook een misteffect in verstopt.

Het gewijzigde uiterlijk hangt samen met een make-over van themagebied Play Ground. Nieuwe decors moeten speelgoed voorstellen. Ondanks de aanpassingen veranderde er niets aan het stemgeluid: de interactieve fontein klinkt nog steeds als een man met een lage stem. Ook het repertoire bleef onveranderd.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be