Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parque de Atracciones de Madrid

Wachttijden van attractiepark in Madrid nu online zichtbaar

13-04-2024, 13.02 uur

De actuele wachttijden van een groot attractiepark in Madrid zijn voortaan online te zien. Looopings heeft Parque de Atracciones de Madrid toegevoegd aan het overzicht op looopings.nl/wachten. Daar worden de wachttijden en showtijden van tientallen Europese pret- en themaparken bijgehouden.

Parque de Atracciones de Madrid opende in 1969. Tegenwoordig is de trekpleister onderdeel van Parques Reunidos, de groep van bijvoorbeeld Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany. Het pretpark in de Spaanse hoofdstad telt maar liefst zeven achtbanen, waaronder Abismo, Tornado, TNT - Tren de la Mina en Tarántula.

De gegevens zijn afkomstig uit het digitale systeem Speedy Pass, dat bezoekers kunnen gebruiken om tegen betaling een rij over te slaan. Parque de Atracciones de Madrid ligt op ongeveer een half uur rijden van een ander Parques Reunidos-park, namelijk Parque Warner Madrid. Daarvan staan de wachttijden ook online.

Meer Parque de Atracciones de Madrid
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be