Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pleasure Beach Resort

Boxershort van Engels pretpark gaat viral: 'Dare to ride'

14-04-2024, 17.38 uurBeeld: t-o-m-a-l-o-n101

Het Engelse pretpark Pleasure Beach verkoopt boxershorts met nogal suggestieve teksten. Door namen en slogans van achtbanen te printen op onderbroeken, ontstonden - bedoeld of onbedoeld - pikante souvenirs. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een boxer aanschaffen met "Dare to ride" op de achterkant.

Dat is de slogan van lanceerachtbaan Icon, geopend in 2018. Het opvallende product kost 12,95 pond. Op een band van een andere onderbroek - ook 12,95 pond - prijkt "I rode The Big One", een verwijzing naar de mega-achtbaan The Big One.

Met een beetje fantasie kunnen de teksten uiteraard ook iets anders betekenen. De boxers zijn niet alleen in het park in Blackpool verkrijgbaar, ze worden ook verkocht in de webshop van Pleasure Beach.

Gestoord
Op socialmedia-platform Reddit leverde een foto van één van de kledingstukken honderden likes op. "Wat is de meest gestoorde merchandise die je ooit hebt gezien?", staat erbij. "Deze hoef ik niet uit te leggen." Meerdere gebruikers geven aan de items eigenlijk best graag te willen hebben.Meer Pleasure Beach Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be