Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Eerste beelden van miljoenenattractie Ratatouille in Disneyland Paris

21-06-2014, 18.14 uur | Reacties

De allereerste onride-video van de nieuwe attractie Ratatouille in Disneyland Paris staat eindelijk online.

Hoewel het 3D-effect (bezoekers krijgen een brilletje op) in het filmpje niet tot zijn recht komt, krijgen we dankzij de langverwachte beelden wel een goede indruk van de werking van de ongeveer 100 miljoen euro kostende trekpleister. Geluksvogels die Ratatouille dit weekend alvast mochten bezoeken, zijn vrijwel allemaal enthousiast.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be