Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Foto's: Phantasialand breidt Afrikaans themagebied uit met klimspeeltuin

10-04-2024, 15.21 uur

Phantasialand blijft bezig met het vernieuwen van het Afrikaanse themagedeelte. Na het realiseren van een avonturenparcours in 2022 en een Afrikaans dorpje in 2023 werd dit seizoen een nieuwe speeltuin toegevoegd: Mopti's Monkey Depot.

De speelplek is te vinden aan de rand van themawereld Deep in Africa, in de buurt van de ingang van mijntrein Colorado Adventure. "Het ontdekkingsplezier wordt aangewakkerd door het feit dat er zoveel te ontdekken valt van krat tot krat", zegt Phantasialand er zelf over.

Mopti's Monkey Depot werd vormgegeven als een opslagplaats van Afrikaanse artefacten. Een deel van de klimspeeltuin bevindt zich onder een overkapping. Voor het ontwerp is Nederlander Gert Eussen verantwoordelijk. Hij werkte ook aan de gigantische nieuwe klimtoren Avoras, onderdeel van Wuze Town.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be