Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Ander thema voor Verkeerspark in Plopsaland

01-04-2024, 18.08 uur

Het Verkeerspark in Plopsaland De Panne heeft een nieuwe naam. Sinds 2021 stond de attractie in het teken van de tv-serie Echte Verhalen: De Buurtpolitie, een scripted realityreeks over een fictief Vlaams politiekorps. Alle verwijzingen naar De Buurtpolitie zijn onlangs verwijderd.

De sponsor van de attractie heeft een prominentere plek gekregen. Voorheen was dat autobedrijf Vereenooghe. Die firma is een tijdje terug overgenomen door Van Mossel. Daarom tonen borden en vlaggen nu reclame voor Van Mossel. In plaats van De Buurtpolitie Verkeerspark wordt de attractie voortaan simpelweg Verkeerspark genoemd.

Op de naastgelegen Verkeersklas is het logo van De Buurtpolitie vervangen door een bord met de term Politie. Het grootste reclamebord bevat een tekening van Kabouter Plop, Samson, Bumba en Piet Piraat die samen in een Van Mossel-auto langs Plopsaland rijden. "Haal hier je rijbewijs!", valt er te lezen. Daaronder staat een verwijzing naar de website van Van Mossel.

K3
Het Verkeerspark opende in 2007, als de vervanger van een soortgelijke attractie die tussen 1999 en 2006 even verderop lag. In het verleden werd ook de naam K3 Verkeerspark gebruikt. De elektrische wagentjes zijn afkomstig van leverancier SBI Sweden.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be