Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium geeft mascotte eigen huisje voor meet-and-greets

01-04-2024, 21.26 uurBeeld: Walibi Report

De mascotte van Walibi Belgium is voortaan op een vaste plek in het park te ontmoeten. Bezoekers kunnen met de kangoeroe op de foto in zijn eigen huisje: een houten chalet in kindergebied Fun World. Afgelopen winter werd de locatie gebruikt voor meet-and-greets met de Kerstman.

Nu heeft de bekende kangoeroe er zijn intrek in genomen. Een bord naast het huis geeft aan op welke tijdstippen hij aanwezig al zijn. Het interieur is aangepast. Aan de muur hangen lijstjes met foto's. Op één ervan staat de vorige bewoner, de Kerstman. Een andere foto toont een oude versie van de mascotte, samen met een Smurf en Koning Leeuw uit zusterpark Bellewaerde.

Smurfen maakten ooit onderdeel uit van het Walibi-universum. Toen het Noord-Franse pretpark Walygator Grand Est nog bij de Walibi-groep hoorde, stond de bestemming jarenlang in het teken van Smurfen. Het park heette toen Walibi Schtroumpf.

Dock World
Walibi blijkt niet erg voorzichtig te zijn: op een tafeltje liggen vertrouwelijke documenten over een toekomstige uitbreiding, die de kangoeroe zogenaamd heeft laten slingeren. We zien bouwplannen voor het themagebied Dock World, inclusief een nieuwe achtbaan die volgend jaar moet openen.Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be