Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin

Van Hoorne deelt nieuwe ontwerpen van toekomstig Woezel & Pip-pretpark

02-04-2024, 13.29 uur

Er zijn nieuwe ontwerpen opgedoken van een Woezel & Pip-attractiepark dat in 2026 moet openen. Entertainmentbedrijf Van Hoorne Studios wil een bestaand vakantieresort in het West-Brabantse dorp Hoogerheide transformeren tot een pretpark in Woezel & Pip-thema, inclusief verblijfsaccommodaties.

Bij de aankondiging in februari werd alvast één sfeerbeeld naar buiten gebracht. Daarop staat een mogelijke attractie rond het personage Molletje. In een bedrijfsvideo van Van Hoorne kwamen onlangs twee nieuwe tekeningen voorbij.

Eén daarvan toont de entreepoort van Avonturenpark De Tovertuin, zoals het park moet gaan heten, bestaand uit een regenboog met het logo. Op een ander ontwerp zien we een bovenaanzicht van het park. Er zijn veel speeltoestellen en meerdere mechanische attracties te herkennen, waaronder achtbanen.

Groen
De plannen voor de Tovertuin zijn nog niet definitief, maar de tekeningen geven wel een beeld van de kant die Van Hoorne op wil met de bestemming. Beide ontwerpen worden gekenmerkt door veel groen en thematische elementen.

Op het huidige terrein staat een hal van circa 2500 vierkante meter. Die zal de basis vormen van een overdekt parkdeel. Eigenaar Michael van Hoorne sprak eerder al de wens uit om een darkride te realiseren.Meer Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be