Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Video: Bobbejaanland transformeert showarena tot dino-attractie World of Dinos

07-04-2024, 11.20 uur

Tientallen dinosaurussen hebben hun intrek genomen in Bobbejaanland. Tot en met zondag 30 juni kunnen bezoekers meer dan dertig dino's bewonderen in de overdekte showarena achteraan het park. In de verduisterde hal is een junglebeleving gecreëerd met behulp van decors, rook, geluiden en lichten.

Voor de brullende monsters werkt Bobbejaanland samen met World of Dinos, bekend van dino-exposities in steden als Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch en Den Haag. Naast de levensgrote animatronics is gezorgd voor fotopunten en een plek om dinobotten op te graven.

Op tv-schermen geeft Ranger Tom uitleg over de verschillende dinosoorten. Verder staan er borden met een hoop informatie. Bij de ingang kunnen bezoekers een gratis boekje pakken met een speurtocht erin. Er lopen medewerkers rond om de aanwezigen te helpen. Ook in de rest van het park zijn enkele dino's neergezet, als een opwarmertje.

Week eerder
Een videoreportage brengt alle dino's in beeld. World of Dinos, dagelijks geopend van 13.00 tot 16.30 uur, is inbegrepen bij een entreekaartje. Dankzij de locatie zal de extra attractie ook populair zijn bij slecht weer. In eerste instantie werd aangekondigd dat het evenement zou starten op zaterdag 13 april, maar uiteindelijk kwamen de dino's een week eerder.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be