Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Bezoekers Europa-Park wachten tweeënhalf uur op niks

19-06-2014, 13.18 uur

In Europa-Park hebben vele honderden bezoekers gistermiddag urenlang voor niets in de rij gestaan. Het grootste pretpark van Duitsland had de meute wijsgemaakt dat de nieuwe attractie Arthur - Im Königreich der Minimoys voor het eerst open zou gaan, maar na tweeënhalf uur wachten bleek dat technici de ride toch niet aan de praat kregen.

Vervolgens kon de woedende menigte weer vertrekken, zonder dat medewerkers tijdens het wachten ook maar iets hadden verteld. Extra lullig is dat de achtbaan een paar uur later alsnog opende voor het handjevol bezoekers dat was achtergebleven. Het grootste deel van de geïnteresseerden zat toen al boos thuis. Een definitieve openingsdatum van de attractie is nog steeds niet bekend.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be